HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
НачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване
Аксесоари и резервни части за кемпери и караваниАксесоари за тенекеджийски сервизБаланс машиниБояджийски камериГаз-анализаториГумо-демонтажни машиниДиагностика за леки автомобили и камиониЕлектродвигателиЗаваръчни апаратиИзмервателни системиИзмервателни системиИзмервателни системиИзсмукващи системи за изгорели газове и прахИзсушителиИнфрачервени лампиКлапанни блокове и заключващи клапаниКлиматик машиниКомпресориМеста за подготовка на автомобилиМобилни криковеОтоплителни агрегатиПароструйкиПневматични инсталацииПневматични инструменти Подемници ПресиРъчни измервателни инструментиРъчни инструментиРъчни инструменти за електричество и електроникаСтартиращи и зарядни устройстваСпирачни стендовеСтендове за реглаж преден-заден мостТенекеджийски стендовеУреди за реглаж на фароветеФилтри за бояджийски камериХидравлични помпиХидравлични цилиндри
 

Naja

Измервателни системи » Измервателни системи » Измервателни системи » Naja
HIDROLIFT
Naja
HIDROLIFT
HIDROLIFT
CELETTECELETTE
Производство и развитие на системи за възстановяване на катастрофирали автомобили
HIDROLIFT
Производител: CELETTE

Компютърна измервателна система

 Компютърна измервателна система “Naja” позволява 3D измерване на автомобили, с получаване на данни с точност от 0,01мм.. Включваща 22 накрайника за прецизно измерване на всички видове контролни точки по шасито и окачването на автомобила. 5 броя карбонови удължители гарантиращи лесен достъп до контролните точки, включително замерване на пантите на вратите и „McPherson”. Цветен принтер за отпечатване на протоколи от измерването.
Аудио колони за звукова сигнализация.
“Bluetooth” връзка между измервателната глава и компютъра.
Възможност за измерване на автомобили по база данни включваща над 10000 модела, с обновяване през Интернет. Измерване на автомобила чрез симетрия. Възможност за създаване на потребителска база данни. Опция за измерване в реално време, в процеса  на възстановяване на автомобила. Възможност за избор на компютърната конфигурация (десктоп или лаптоп).
Комплекта включва измервателна стойка ”Gazelle” и набор от релси и греди за закрепване към тенекеджийките стендове на “Celette”.


HIDROLIFT
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG