HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
ПродуктиНачалоГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване

Партньори

ABAC ABAC

            Фирма ABAC е създадена през 1948г. В момента е една от водещите компании за производство на компресори, с над 10 000 000 работещи компресора, сертифицирани по необходимите норми и стандарти. Произвежда компресори с мощност до 620KW. Фирма ХИДРОЛИФТ е официален дистрибутор на ABAC от 1998г.


http://abac.it/

ACTIA MULLER ACTIA MULLER
          Actia Muller е международна компания, специализирана в електронно оборудване за автомобилостроенето и телекомуникациите. Нейната централа е базирана в Тулуза, Южна Франция. Отдел Автомобили (80% от оборота Actia Group) е основен партньор в проектирането, производството и диагностика на превозни средства.

http://www.actiagroup.com/

CELETTE CELETTE

          Germain Celette е оновател на фирма CELETTE. През 1952 той разработва първият  стенд за възстановяване на автомобили Renault 4.
До днес компанията остава безспорен лидер в производството и развитието на системи за възстановяване на катастрофирали автомобили. Фирма ХИДРОЛИФТ е официален дистрибутор на фирма Celette  от 1994г.


http://www.celette.com/

ECOTECHNICS ECOTECHNICS
          Италианската фирмата ECOTECHNICS е специализирана в производството на климатик машини за автомобили. Компанията дължи позицията си на лидер на високия качествен контрол, инвестициите в развойна дейност и иновативните си продукти.
http://www.ecotechnics.it

FACOM FACOM

          Основана през 1918г., фирма FACOM е лидер в производството на специализирани ръчни инструменти. Постоянният контакт с клиентите, вникването в тяхните нужди и предоставянето на най-модерните решения са част от основните приоритети на фирма FACOM. За целта 250 инженери, 10 дизайн студия и 11 фабрики във Франция и Европа, работят за постоянното повишаване на качеството. Фирма ХИДРОЛИФТ е официален дистрибутор на фирма FACOM от 1994г.


http://www.facom.com/

GYS GYS

          Основана през 1968 година, компанията GYS е разположена на 16 500 кв. м. площ с повече от 350 служители. Компанията има за цел да произвежда оборудване по върхови технологии от най-високо качество.


http://www.gys.fr/

PREVOST PREVOST

           Основана през 1978г, PREVOST бързо успява да се наложи на пазара като производител на системи и инсталации за дистрибуция на флуиди. Гъвкавата политика на компанията и позволява да обърне внимание и на най-малките подробности при производството на оборудване за сгъстен въздух, атмосферен въздух, азот, масла и други, за да предостави на клиентите си най-модерни решения за техните нужди. Фирма  ХИДРОЛИФТ е официален дистрибутор на фирма PREVOST от 1999г.


http://www.prevost.eu/

MOVERA MOVERA
           MOVERA предлага широка гама от къмпинг аксесоари за ежедневни нужди. Независимо дали става въпрос за на открито през лятото, или на закрито през зимата, MOVERA предлага всичко необходимо за кемпери и каравани. В MOVERA ще откриете практични къмпинг мебели, различни тенти и всичко необходимо за къмпинг, ваканция и мобилно пътуване. Освен всичко това на разположение на клиентите са и голям брой от резервни части за всички предлагани аксесари.
https://www.movera.com/

ROLLER TEAM ROLLER TEAM
           ROLLER TEAM са сравнително млада на пазара фирма, която бързо утвърждава своето име из Европа и става лидер в Италия. Част от успешната TRIGANO GROUP. Един от основните принципи на ROLLER TEAM е да произвежда модерни, иновативни, устойчиви кемпери на конкурентни и достъпни цени. Тя предлага голям асортимент от висококачествени кемпери, които са се утвърдили със своето качество, удобство и сигурност. Големият асортимент от модели и серии дава възможността на клиентите да могат да изберат най-подходящия за тях кемпер, спрямо собствените предпочитания.
https://www.rollerteam.it/

MOBILVETTA MOBILVETTA
           MOBILVETTA е италианска компания, основана през 60-те години на двадесети век, като производител на мебели. Днес тя е развила своята дейност и е един от основните производители на кемпери в Италия. Предвид факта, че компанията е започнала своята дейност като мебелен производител, това води до производството на един от най-добрите вътрешни интериори на кемпери в Европа. MOBILVETTA развива продуктова философия, акцентираща върху производството на кемпери, които се не само добре оборудвани, но са и истински "пътуващ дом".  Упоритият труд по тяхното производство, заедно с иновациите в технологичните системи, допринасят за постигането на високи стандарти за качество.
https://www.mobilvetta.it/

HYMER HYMER
          Кемперите с марка HYMER започват своето производство още в началото на 1970 година и до ден днешен са едни от най-успешните кемпери в Европа. Компанията се е наложила като производител, отговарящ на най-високите немски стандарти за качество. Те предлагат на своите клиенти най-високо качество на изработка и комфорт, класически интериор и екстериор, както и сигурност и защита по време на път и почивка. Всичко това се обединява с непрекъснатия стремеж към използването на най-новите технологии в производството, съчетани с немското качество, за да достигне до един перфектен краен продукт.
https://www.hymer.com/

ERIBA ERIBA
           Производството на каравани HYMER започва през 1957 година в Германия.  Те стоят в основата на успеха както на караваните, така и на кемперите HYMER след това. Караваните са устойчиви на зимните условия и напълно подходящи за летните, и следват най-високите стандарти за безопасност и интериорна разработка. Иновациите и усъвършенстването стоят в основата на развитието на моделите и голямото разнообразие от размери, вид, разположение, които се предлагат днес. HYMER предлага за своите потребители на каравани ERIBA не само висок клас на всички нива, но и идеално и пълно оборудване за техните пътувания
https://www.eriba.com/

BLAIN HYDRAULICS BLAIN HYDRAULICS
           BLAIN HYDRAULICS е основана от Рой Блайн през 1970г. в Хайлброн,  Германия. Компанията е известна в цял свят като най-добрия производител на управляващи клапанни блокове за хидравлични асансьори. BLAIN HYDRAULICS има клиенти в повече от 75 страни. Фирмата е сертифицирана съгласно ISO 9001, а изделията й имат сертификати за съответствие с действащите стандарти и директивата на ЕС за асансьори.
https://www.blain.de/

ELMO ELMO
           ELMO е създадена през 1979г в Павия Италия. Компания за производство на трифазни и монофазни електродвигатели за хидравлични асансьори. Двигателите отговарят на стандарт IEC60034-1, в съответствие с изискванията на ЕС и се произвеждат от ELMO на база сертифицирана система UNI EN ISO 9001:2015.
http://www.elmoitaly.com/

OMARLIFT OMARLIFT

            OMARLIFT е италианска фирма, специализирана в производството на асансьори. До 2013г. OMARLIFT е част от световния лидер в производството и компоненти за тях WITTUR LIFT GROUP. Днес OMARLIFT е специализирана фирма в производството на асансьори за битовия, индустриалния, селскостопанския, военноморския сектор и предлага персонализирани специални консултации и услуги за техническа помощ за асансьори. Произвежданите от OMARLIFT изделия съответстват на Директива за машини 2006/42/EO, Директива за асансьори 2014/33/EC, EN81-20/50, EN81-41

ХИДРОЛИФТ МК е официален представител на OMARLIFT и собственик на марката за България.


https://en.omarlift.eu/

SETTIMA MECCANICA SETTIMA MECCANICA
           SETTIMA MECCANICA е създадена през 1978г. с цел производство на високотехнологични тривинтови помпи, способни да минимизират шумовите емисии и пулсациите в хидравличните вериги на хидравличните асансьори. За 40 години дейност, SETTIMA MECCANICA е произвела повече от един милион зъбни и винтови помпи. Фирмата е сертифицирана съгласно ISO 9001.
https://www.settima.it/

CEMB CEMB
          Италианската фирма CEMB, е основана през 1952г. От тогава до днес е лидер в производството на баланс машини за индустрията. С фабрика разположена в Италия, на площ от 11 600 кв. м., компанията предлага иновативни технически решения.
http://www.cemb.com/

EXPERT EXPERT
          Професионални ръчни иснтрументи икономичен клас - от производителя на FACOM - гаранция за високо качество без компромиси.
http://www.expert-tool.com/

MECLUBE MECLUBE
          MECLUBE е млада компания, фокусирана в производството на оборудване за дистрибуция на масла и греси. Сертифицирана по ISO 9001, Meclube бързо успява да се наложи на пазара с качествено оборудване, отговарящо на нуждите на своите клиенти.
http://www.meclube.it/en/index.php

RODCRAFT RODCRAFT

          Фирма Rodcraft е производител на пневматични инструменти и гаражно оборудване повече от 30 години. Инженерите на немската фирма работят постоянно за увеличаване на качеството и повишаване на прецизността.


http://www.rodcraft.com/

NU AIR NU AIR
           Компанията Nu Air, е производител на бутални компресори и пневматични инструменти. Трите фабрики на компанията произвеждат 5 200 компресора на ден. Годишен оборот от 200 милиона евро и 4 800 контейнера се реализират на пазара за 1 година, това са част от цифрите характерни за компанията.
http://www.nuair.it/

OMIA OMIA

              Фирма Omia е основана през 1947г. По настоящем в нея работят над 170 служители. Разполага с фабрика разположена на над 16000 кв./м. Има изградена мрежа от дистрибутори в повече от 50 държави. Произвежда бояджийски камери за автомобили, камиони и с индустриално приложение. Подготвителни, кабини за смесване на бои, кабини и камери за прахово боядисване, за обезмасляване, за изпичане, за песъкоструйни дейности, и измиване. Фирма ХИДРОЛИФТ е официален дистрибутор на фирма OMIA  от 1998г.


http://www.omia.fr/

SECOMAT SECOMAT

          Широката гама от продукти предлага рационални и ефективни решения за всички отоплителни нужди, подгряване, изсушаване и предпазване от замръзване приложими в: Индустрията, земеделието, строителството, автосервизите, производството, животновъдство, магазини, складове и др.


http://www.secomat.net

SPACE SRL SPACE SRL

           Фирма SPACE се намира в Трана, Италия и принадлежи на италианската индустриална група компании, които произвеждат автосервизно оборудване. Връзката и с другите компании позволява предлагането на пълна гама машини за автосервизи и сервизи за гуми като:

Стенд за реглаж на геометрия                                                                       

Линии за ГТП за леки и товарни автомобили

Подемници

Баланс машини

Гумо - демонтажни машини


https://www.spacetest.com/

FILTRAIR FILTRAIR

          Холандската фирма е представена на световният пазар, благодарение на широката си мрежа от дистрибутори. Лидер в производството на филтри, сертифицирана по NEN-EN-ISO 9001:2000.


http://www.filtrair.com/

FILLON TECHNOLOGIES FILLON TECHNOLOGIES

          От 1960г. фирма Fillon Technologies, е лидер в областта на подготовката, смесването и друго оборудване за бои. С над 330 служители 4 фабрики и дистрибуция в над 80 страни, френската фирма Fillon Technologies, е безспорен лидер в областта си. 


http://www.fillontech.com/                          
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2 Мах въртящ момент: 450 Nm Обороти на празен ход: 11200 об/мин. Мах въздушно налягане: 6.3 bar Консумация на въздух: 650 л/мин. Накрайник за въздух: 1/4" ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG