HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
НачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване
Азот машиниАксесоари за тенекеджийски сервизБаланс машиниБояджийски камериГумо-демонтажни машиниВодоструйкиГаз-анализаториЗаваръчни апаратиИзмервателни системиИнфрачервени лампиМашини за почистване бояджийски пистолетиМеста за подготовка на автомобилиНебулизаториПароструйкиСпирачни стендовеСтендове за реглаж преден-заден мостТенекеджийски стендовеФилтри за бояджийски камериПневматични инструменти Подемници Двуколонни подемнициЧетири колонни подемнициНожични и хидравлични подемнициКанални подемнициВкопани хидравлични подемници.Подемници за камиониКомпресориМобилни криковеПневматични инсталацииРъчни инструментиКлиматик машиниКомпютърна диагностикаСтартиращи и зарядни устройстваОтоплителни агрегатиОборудване за работа с масла и гресиИзсмукващи системи за изгорели газове и прахИзсушителиПрахосмукачкиПрепаратиПресиРъчни инструменти за електричество и електроникаРъчни измервателни инструментиУреди за реглаж на фаровете
 

Подемници

Двуколонни подемници  

ДВУКОЛОННИ ПОДЕМНИЦИ

Двуколонните подемници на френската фирма FOG са хомологирани и сертифицирани от всички световни производители на автомобилии фирмени автосервизи. Освен базовите хидравлични и механични модели подемници за всякакви автосервизи ХИДРОЛИФТ предлага и специално конструирани за определени модели NISSAN, HONDA,TOYOTA,RENAULTи др.

още
Четири колонни подемници  

ЧЕТИРИ КОЛОННИ ПОДЕМНИЦИ

Френската фирма FOG произвежда разнообразни модели четириколонни подемници с различен тонаж, дължина на рампите, вграден ножичен механизъм за реглаж преден и заден мост, подвижна рампа за намаляване и увеличаване на ширината между колоните. Четириколонните подемници на FOG са хомологирани и сертифицирани по всички необходими европейски и световни стандарти

още
Ножични и хидравлични подемници  

НОЖИЧНИ И ХИДРАВЛИЧНИ ПОДЕМНИЦИ

Ножичните подемници на френската фирма FOG покриват цялата гама необходима за автосервизният сектор-различни дължини на платформите, височина на повдигане, вкопани, с вграден допълнителен ножичен механизъм за реглаж преден и заден мост и разполагат с всички необходими сертификати и хомологации.

още
Канални подемници  

КАНАЛНИ ПОДЕМНИЦИ

Хидропневматичните канални подемници на френската фирма FOG са създадени за високо натоварване и продължителна употреба.  Могат да се монтират на четириколонни подемници и да се използват в канали за годишни технически прегледи, реглаж преден и заден мост, общи ремонти и други дейности извършвани във всеки автосервиз.

още
Вкопани хидравлични подемници.  

ВКОПАНИ ХИДРАВЛИЧНИ ПОДЕМНИЦИ.

Вкопаните хидравлични подемници на френската фирма FOG покриват всички европейски и световни стандарти. Висококачествени, с различно разположение на лапите- ъглово или п-образно вкопаните подемници на FOG са създадени за високо натоварване /експрес сервиз/, и са характерни с минималната си поддръжка и продължителната си употреба.

още
Подемници за камиони  

ПОДЕМНИЦИ ЗА КАМИОНИ

още
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
E160902
HIDROLIFT
E160902
EXPERT Комплект отвертки 6бр. СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 33.00ЛВ С ДДС
HIDROLIFT
Е113240
HIDROLIFT
Е113240
EXPERT Звездогаечни ключове 18бр. СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 109.00ЛВ С ДДС
HIDROLIFT
2277
HIDROLIFT
2277
Ударен гайковерт на 1/2" The Beast - 1250 Nm СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 389.00ЛВ БЕЗ ДДС
HIDROLIFT
1001X31AJA0AF
HIDROLIFT
1001X31AJA0AF
Спирачен стенд приложим едновременно за мотоциклети, триколки и четириколки

Търсене

Търси
Хидролифт
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG