HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
ПродуктиНачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТДЕЛ КЕМПЕРИ

"Хидролифт МК" е наследник на основаната през 1993 година "Хидролифт АВ". Фирмата е официален вносител на Hymer, Roller Team и Mobilvetta за България. "Хидролифт" предлага широк спектър от услуги за кемпери и каравани. Фирмата разполага със собстена база на Околовръстния път на гр. София за обслужване на кемпери и каравани, както и монтаж на аксесоари. Сервизът е оборудван с най-съвременна техника със стенд за изправяне на катастрофирали кемпери и каравани и бояджийска камера. Фирмата доставя и всякакви аксесоари от Movera и Reimo. На територията на фирмата има изградени парко места, захранени с ток и вода за около 30 кемпера. Към момента разполагаме със свободни места.

Производството на каравани HYMER започва през 1957 година в Германия. Те стоят в основата на успеха както на караваните, така и на кемперите след това. Караваните са устойчиви на зимните условия и напълно подходящи за летните, и следват най-високите стандарти за безопасност и интериорна разработка. Иновациите и усъвършенстването стоят в основата на развитието на моделите и голямото разнообразие от разнери, вид, разположение, които се предлагат днес. HYMER предлага за своите потребители на каравани ERIBA не само висок клас на всички нива, но и идеално и пълно оборудване за техните пътувания.

Кемперите с марка HYMER започват своето производство още в началото на 1970 година и до ден днешен са едни от най-успешните кемпери в Европа. Компанията се е наложила като производител, отговарях на най-високите немски стандарти за качество.  Те предлагат на своите клиенти най-високо качество  на изработка и комфорт, класически интериор и екстериор, както и сигурност и защита по време на път и почивка. Всичко това се обединява с непрекъснатия стремеж към използването на най-новите технологии в производството, съчетани с немското качество, за да достигне до един перфектен краен продукт.

MOBILVETTA е италианска компания, основана през 60-те години на двадесети век, като производител на производител на мебели. Днес тя е развила своята дейност и е един от основните производители на кемпери в Италия. Предвид факта, че компанията е започнала своята дейност като мебелен производител, това води до производството на едни от най-добрите вътрешни интериори на кемпери в Европа. MOBILVETTA развива продуктова философия, акцентираща върху производството на кемпери, които са не само добре оборудвани, но са и истински "пътуващ дом". Упоритият труд по тяхното производство, заедно с иновациите в технологичните системи, допринасят за постигането на високи стандарти на качество.

ROLLER TEAM са сравнително млада на пазара фирма, която бързо утвърждава своето име из Европа и става лидер в Италия. Част от успешната TRIGANO GROUP. Един от основните принципи на ROLLER TEAM е да произвежда модерни, иновативни, устойчиви кемпери на конкурентни и достъпни цени. Тя предлага голям асортимент от висококачествени кемпери, които са се утвърдили със своето качество, удобство и сигурност. Големият асортимент от модели и серии дава възможността на клиентите да могат да изберат най-подходящия за тях кемпер, спрямо собствените предпочитания. Компанията продължава да инвестира в проучване, развитие и утвърждаване в това, че произвежданите кемпери са безопасни за шофиране, ефективни за производство, здрави и издръжливи, и освен всичко това и удобни за живеене в тях. За да се стигне до това, ROLLER TEAM продължават да развиват нови техники и да си сътрудничат с производители за достигането до нови материали, за да са сигурни, че всеки аспект от кемпера е напълно готов за използване.






















   
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2 Мах въртящ момент: 450 Nm Обороти на празен ход: 11200 об/мин. Мах въздушно налягане: 6.3 bar Консумация на въздух: 650 л/мин. Накрайник за въздух: 1/4" ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG